Pynt gamle skatter med blomster

Hei :)

Håper dere nyter de nydlige vårdagene som er nå, herlig med sol, blå himmel og tosifrede tall på gradestokken. Lysere dager gir mer energi og motivasjon og jeg føler at dagene virker lenger. Og da passer det perfekt å pynte noen gamle skatter med litt grønne planter. Dagens tips: plant noen planter/blomster i noen galme øser/kjeler osv :)

IMG_7838.JPG
Kult ikke sant ? :D

Det du trenger er:
1. En øse/kjele/bolle eller lignende
2. Planter/blomster
3. Jord

IMG_7827.JPG
IMG_7825.JPG
IMG_7833.JPG
IMG_7838.JPG

Ble det ikke sykt stilig? Veldig fin pynt til bord både inne og ute :)

Nå skal jeg komme meg opp på loftet for å se om jeg får kommet igang med det nye byggeprosjektet. Titter innom med noen bilder av prosessen og litt slik seinere om jeg rekker det. Ha en fortsatt fin ettermiddag/ kveld. Vi blogges ;)

Del:

Legg igjen en kommentar