Pynt med naturen

Hei :)

Titter bare en liten tur innom for å vise fem de råstilige nye pyntefatene mine fra et ospetre :D Pappaen til ei jeg jobber med har kappet de til meg, og de er så fine. Jeg er jo så glad i trær :D Haha i Israel forelsket jeg meg helt i palmer, sikkert 1000 bilder av det på kameraet, så nå skal jeg bestille frø slik at jeg kan få en hjemme i stua :D Det blir fantastisk!
Men tilbake til fatene, de har blitt stylet opp med litt høst pynt og den ene på kjøkkenet har fått litt pynt på seg. Synes det skapte et naturlig og lunt utrykk :D Perfekt nå som det er høst og innekos. Digger de <3

IMG_1400.JPG
IMG_1401.JPG
IMG_1403.JPG
IMG_1405.JPG
IMG_1406.JPG
IMG_1404.JPG
IMG_1407.JPG
IMG_1408.JPG
Lekkert ikke sant?<3 Jeg synes det er så fantastisk at vi kan bruke naturen og pynte med den :D I går fikk jeg plantet litt lyng i blomsterkassene jeg bygget i våres også, det må jo se litt hyggelig ut ved inngangen også :D Nå skal jeg finne frem rulleskia og ta en liten tur før jeg skal jobbe litt mer med puffen :D

thumb_DSC_2300_1024
thumb_DSC_2302_1024
Nyt kvelden og følge meg på Instagram – Mittlilleprosjekt <3

Del:

Legg igjen en kommentar