Retro vitrineskap med gamle vinduer

Hei alle sammen:)

Endelig, skapet er ferdig og jeg elsker det <3. Jeg hadde aldri i verden trodd at resultatet skulle bli så bra som det har blitt,  men det har vært god læring og jeg er klar for å sette igang med enda flere byggeprosjekter :D. Men dagen i dag har vel ikke gått helt knirkefritt, haha. Jeg har malt skapet i interiør kalkmaling fra Pure and original, fargen natural rice, og var superførnøyd med fargen, men ønsket litt mer slitt loook. Så jeg fant frem sandpapiret og pusset, men altså det endte opp med at hele stua mi ble hvit. Uuups.
Så jeg har vasket og bygget om hverandre og når jeg endelig skulle til å støvsuge, så dulter den borti vannbøtta. Weee for en glede :( Så da har jeg ikke fått malt skapet inni, så det er det som gjenstår :D Så det er vel ikke helt ferdig, men all bygging, skuff og hyller er på plass så jeg er lykkelig <3. Wow for et skap :D :D

IMG_9812.JPG
IMG_9814.JPG
IMG_9775.JPG
IMG_9815.JPG
IMG_9735.JPG
IMG_9817.JPG
IMG_9809.JPG
IMG_9804.JPG
Ble det ikke rålekkert? ÅÅÅ jeg er så stolt og glad :D Dette har vært en lang prosess, selv om jeg bare har brukt litt over en uke på det, så har jeg jo tenkt på dette prosjektet siden mars, så da var det deilig å få det på plass :) Men vet dere hva det beste er? Det er at det ble mye bedre enn jeg forventet, og mye være tålmodighet, nøyaktig måling, planlegging og gode verktøy. Jeg har blitt så glad i saga og drillen min, bestevenner for alltid <3

Nå skal jeg hoppe i dusjen, har jo helt hvitt hår, så må jo få ut det støvet før jeg legger meg. Jeg skal prøve å få laget oppskrift og fremgangsmåte i helga, men tror kanskje jeg skal dele opp. Hva ønsker dere? Mange prosesser her, men hver for seg så er de ikke så kompliserte :) Ha en god natt, så titter jeg snart innom igjen <3

Følg meg på Facebook og Instagram: Mittlilleprosjekt – her legger jeg ut bilder underveis i prosjektene mine :)

Del:

Legg igjen en kommentar