Salg på Ellos.no

Hei :)

Håper alle har hatt en fin påske og kommet seg trygt hjem Meldt skikkelig drittvær de neste dagene, eller det har det allerede vært, så jeg har holdt meg inne. Deilig å slappe av og nyte ferien litt, for jeg vet at tiden fremover vil bli hektisk. Nå er det faktisk under 2 uker til jeg flytter i hus :D Jeg er så gira og for hver dag som går så pakkes mer og mer ned her og det blir tommere i alle rom. Det føles trist samtidig som det føles riktig :D

Nå som jeg er midt oppi denne pakke prosessen så er det så deilig å kvitte seg med ting man ikke ønsker å ha lenger, og da finner man ut at man ønsker litt nytt. Nye romløsninger gir nye muligheter og man ønsker da å forandre litt og kjøpe litt nytt. Eller bygge noe nytt, jeg skal både bygge og kjøpe. Da passer det perfekt at Ellos har salg på endel interiør ting :D

//sponset og annonselinker

ells_0127098_M
Et lekkert og fint sengesett er alt som skal til for å fornye litt på soverommet.


85-2840_D9
Jeg synes det er så pent med gardiner som slipper inn litt naturlig lys samtidig som de stenger ute endel lys. Og det er perfekt å ha i en stue eller på et gjesterom :)


ells_0131889_15165
Nå som påska er over så er det kanskje på tide å tenke på neste? Ikke feil å kjøpe inn ny pynt til en billig penge om det du har kanskje må byttes ut? Eller kanskje ikke du pynter så mye? Jeg har ikke hatt en tradisjon med å pynte så mye, siden påska er så raskt over, men nå som jeg har hus så vil jeg nok pynte litt :) Disse fine egga fås i flere farger.


ells_0135518_15250
Er du som meg og liker å ha tepper, pledd og håndklær hengende oppe, så er det perfekt å enten lage eller kjøpe seg en stige.

81-4597
Eller hva med en kul pute med dyremotiv? Da blir det mer spennende og levende utrykk i sofaen ;)

Ta gjerne en titt på salget til Ellos og se om du finner noen andre kupp til en rimelig penge :)

I dag har jeg forresten startet å male en kommode jeg har hatt på soverommet, den skal også få noen nye håndtak. Jeg må jo ha noen små prosjekter å koble av med fra pakkingen også hihi gleder meg til å vise dem frem :D

Salget gjelder til 03.04.16

Del:

Legg igjen en kommentar