Skilter på plass :)

Hei :)

Det er mye som skal fikses og ordnes når man flytter, blant annet er det viktig å få på plass skilt på postkasse, dørskilt og melde flytting. Jeg kom til leiligheten på fredag og fant ut at noen har ødelagt eller gjort hærverk på postkassa jeg hadde der, så da bestemte jeg meg for å bytte med den som står ved huset. Er jo ikke så snilt å gi han nye en ødelagt postkasse. Etter litt arbeid fikk jeg banket den ut, så nå ser den mye bedre ut. For snart 2 mnd. siden ble jeg kontaktet av Skiltmax.no de ønsket å sponse meg med skilt. Jeg var i denne perioden, midt oppe i kjøpe hus prosessen så det passet jo helt perfekt. Så når jeg hadde kjøpt meg hus bestemte jeg meg raskt for å bestille noen skilt hjem. Det ble et skilt til inngangsdøra, et til postkassa og et til mitt snekkerveksted. Hvor kult er ikke det at man kan bestille kule skilt til akkurat det man selv ønsker? Jeg er så fornøyd med skiltene og de passer perfekt inn i huset :D Snekkerverkstedet vil begynne å ta form i løpet av denne mnd. og jeg håper det snart er tid for litt kapping igjen :D

//sponset og linker

img_4484-1.jpg
På utsiden av døra ønsket jeg noe enkelt og elegant, og jeg synes det er litt koselig at man virker velkommen (om man kommer på besøk). Så da bestilte jeg meg dette ovale skilte :) Ta gjerne en titt på det store utvalget og design ditt egent dørskilt HER.

img_4497.jpg
12512344_776082379191843_5314624601135465102_n
Som mange av dere har fått med dere så skal jeg bruke det ene soverommet i underetasjen til snekkerverksted, så da må man jo ha et skilt som viser det. Jeg falt veldig for dette treskiltet og designet min egen variant. I dag fikk jeg hengt det opp så nå gjenstår det bare å få på plass verkstedet. Design ditt eget treskilt HER.

img_4492.jpg
img_4496.jpg
Postkassa har endelig kommet opp og jeg ønsket et fint og stilig skilt som så litt ordentlig ut. Så derfor bestilte jeg meg et mørkegrått et. Jeg ser mange har sorte, men det kan se litt hard ut, så jeg ønsket et litt mykere utrykk. Design ditt eget post skilt HER.

Deilig at ting begynner å komme på plass :) Så om du ønsker eller bare har lyst på noen nye skilt så er det et utrolig stort og bra utvalg på Skiltmax.no. Det jeg liker best er at man kan designe skiltene selv og det er utrolig enkelt å designe dem :)
Ha en fortsatt nydelig kveld <3

Del:

Legg igjen en kommentar