Spraymaling prosjekter

Hei alle sammen :)

Jeg lever altså, men er bare i denne eksamens bobla, og wow så effektiv man blir. Tror aldri jeg har hatt et så reint hus jeg, for man kan jo ikke jobbe med rot rundt seg? Nei det funker ikke for meg. Men i dag har jeg sitte pal foran skjermen å kodet. Blir nok flere slike lange dager, men jeg tar selvfølgelig noen avbrekk for å lage noe spennende jeg kan vise frem :)

Så i helga som tidligere har jeg tatt frem spraymalingen og gått litt berserk. Så nå har den store lampefoten, et fat, en lysestake og en liten lampefot fått seg noen runder med maling. Endel av tingene stå fortsatt til tørk, men dere får noen bilder fra prosessen.

IMG_9078.JPG
IMG_9129.JPG
Loppis lampa mi, som jeg var så heldig å finne skjerm til for et par uker siden, har fått seg to runder med den sorte sprayen. Og jeg tror den kommer til å bli så fantastisk kul i stua :D

IMG_9088.JPG
IMG_9125.JPG

Dette gamle fatet, eller bildet, fant min bror ute i skogen. Og siden det hadde fått litt stygge spor etter det, så fikk det seg en liten makeover. Og detaljene i bildet kom frem på en fantastisk måte.

IMG_8997.JPG
IMG_9087.JPG
Nattbordslampe nr. 2 har fått seg et lag med maling slik at den skal stå  i stil til den andre.

IMG_9107.JPG
IMG_9108.JPG
 Og denne lysestaken har fått seg en runde med sprayen.

Jeg synes det er så utrolig gøy å kunne spraye ting slik at de får et helt nytt utrykk, på den måten kan man gi gamle slitte ting nytt liv. Hva synes dere? Åååå jeg gleder meg så sykt til å få på plass den store lampa mi, da kommer det selvfølgelig bilder :)
Håper alle har hatt en fantastisk fin langhelg, været her har være topp :)

I går var jeg ute på en lang drivved utflukt og fikk med meg mange nye kule skatter som jeg gleder meg til å vise frem. Nå får jeg skrive litt rapport, før det er senga.
Nyt resten av kvelde, så titter jeg snart innom igjen <3

Lik gjerne innlegge og lik meg på Instagram: Mittlilleprosjekt -har en giveaway der også :)

Del:

Legg igjen en kommentar