Strikke og hekle prosjekter

Hei :)
Jeg beklager null byggeprosjekter om dagen,men akkurat nå venter jeg på varmere vær og nytt hus som kan gi meg inspirasjon til nye fantastiske prosjekter :D Så da får dere la dere inspirere av det jeg har bygget til nå ;) Men nå som kulda er her og man ikke har lyst til å bevege seg på utsiden av døra, om man ikke må, så er det genialt å ta frem litt garn og kose seg med litt håndarbeid. Så jeg satte sammen noen av prosjektene jeg har laget, slik at dere kan være litt kreative inne :D

IMG_1720-0
Heklet putetrekk med stoffstykke bak – oppskrift og fremgangsmåte –HER–>

IMG_8687
Kurv til tøfler, skjerf eller lignende :) Oppskrift og fremgangsmåte –HER–>

@
Skjerf er alltid deilig å ha, og dette lager du kun med armene dine og det tar ca 30 minutter :) Oppskrift og fremgangsmåte –HER–>

thumb_DSC_2719_1024
Hekle noen kule og lekre spisebrikker. Oppskrift og fremgangsmåte –HER–>

IMG_6315-1024x768
En kul rye kan lages av gammelt sengetøy. Oppskrift og fremgangsmåte –HER–>

DSC_0002
Et lekkert perlestrikk teppe :) Oppskrift og fremgangsmåte –HER–>

Noen som ble inspirert og skal sette igang? Det håper jeg virkelig :D Det er jo så gøy å lage interiør til hus og hjem selv, og dette er virkelig en perfekt tid til å både lære seg strikking og hekling :D Nyt resten av kveden, her blir det litt små jobbing og kanskje en skitur i kulda om jeg orker :)

Del:

Legg igjen en kommentar