Supersalg på interiør

Hei :D

Har dere alle hatt en fin dag så langt? I dag har jeg planer om å få unna ting her hjemme, med både trening og pakking. Det er vel på tide å starte med slikt, for nå kommer nok tiden til å løpe avgårde. Jeg har allerede et sy- og byggeprosjekt jeg skal starte på nå til uka, så det blir spennende å vise frem. Viktig å ta seg litt pauser i pakkingen og nyte litt kreativt arbeid.
Men ryddingen gjør at mye blir kastet og da må mye nytt inn. Jeg er ikke en som bruker mange tusen kroner på interiør eller møbler, så derfor handler jeg veldig ofte på salg. Hvorfor betale mer enn man nå?
Ellos har jo som dere vet et fantastisk utvalg og nå har de supersalg hvor man kan være heldig å kjøpe litt nytt til en god pris :D

//sponset og linking

81-4437Dyremotiv på putetrekk er fortsatt populært og denne ugla er jo bare supersøt :D


ells_0131895_15165
Hva med noen nydelige kukker i lekre farger til å ha krydderurter i? Litt oppgradering fra vanlige krukker, med et spennende design. Jeg synes disse var supersøte og passer perfekt på en kjøkken hylle eller på kjøkken benken.

67-0759
Jeg liker veldig god store og grove detaljer som skiller seg ut og som skaper en følelse i rommet det står i. Kurver er noe alle har i et hjem, for de passer til alt mulig.


79-0464
Noen bokstaver på veggen kan skape liv og et lunt utrykk i de fleste rom. En liten hilsen,  en motivasjons setning eller bare litt dekor på et barnerom. Det geniale med veggdekor er at man kan ta de ned om man ikke vil ha de det der lenger.

83-0035Lekkert teppe ikke sant? Spennende å kombinere et fargerikt og lekent teppe med et ellers ganske så rolig og nøytralt rom ;)

 

91-0357
Se så stilig lampe :D Jeg synes det er så gøy at det har kommet så mange kule og spennende varianter på pærer. De ser både enkle og røffe ut samtidig og passer perfekt som en detalj i et rom. Heng opp en knagg og bruk den som en nattbordslampe f.eks.

83-2283I år skal jeg endelig få meg juletre, kanskje litt tidlig å tenke på dette nå, men det kan jo være smart å planlegge litt :D Siden jeg har kjøpt meg hus, så er planen å invitere hele familien til meg, så da trenger jeg jo et fint teppe juletreet kan stå på :D

Håper du ble inspirert nå? Jeg skal skrive liste over alt som skal kjøpes nytt, så skal jeg planlegge litt og shoppe litt :) Ofte så er det smart å shoppe på salg. Ta gjerne en titt på Ellos sitt salg og se på det store utvalgtet. De kjører nå 30% i rabatt på røde priser + 20% rabatt* på røde priser på merkevarer! 

Husk å oppgi kode Kode: 335438, så får du litt ekstra rabatt på rabatten i kassen :D

* Vilkår: Gjelder klær, accessories, «Beauty by Ellos», Sense of Karma og «Northern Beauty», Hjemmetekstil, dekorasjon, innendørs belysning, møbler, tapet og tepper på Ellos. #0% gjelder Ellos sine egen kolleksjon. 20% rabatt gjelder på merkevarer, og produkter markert med “ikke rabatt”- Maks en gang per kunde. t.o.m 06.03.16. Kan ikke kombineres med andre tilbud. Gjelder ikke varer merket med “kampanjepris”,  Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil. 

Del:

Legg igjen en kommentar