Tips kvelden før kvelden

Hei :)
I år som i fjor stikker jeg til Oslo for å feire det nye året med ei venninne, men før den tid tenkte jeg å vise frem noen tips fra mitt nyttårs bord i fjor. Jeg laget noen superkule cottonballs og pyntet med dem på bordet. For å piffe de litt ekstra opp så fikk de et lag med glitter på seg :) En utrolig kul ide som passer perfekt å gjøre i kveld, om du har ønske om å lage litt nytt og kanskje du er litt ferdig med jul? Glitter og glam slår aldri feil på nyttårsaften <3

IMG_6157.JPG

Det du trenger er:
Garn/hamp // vannballonger // nål // saks // tapet lim (eller vanlig lim fra matbutikker) // isboks (til å ha limblanding oppi) // vann // glitter // olje (matolje) // papir.

Tørketiden er ca 12 timer, men om du har et bad med varmekabler tørker de mye raskere.

Slik gjør du:
1. Lag en limblanding som består av 50/50 vann og tapetlim. Klipp til noen lengder av garnet/hampen (har du et tykt garn kan det være smart å dele det opp) og legg dem oppi blandingen.

IMG_5366.JPG

IMG_5367.JPG

2. Blås opp noen vannballonger, pass på at de blir ca like store.

IMG_6084.JPG

Ta olje på en papirbit og gni litt rundt på alle ballongene. Dette er for at ballongene skal slippe taket på garnet/hampen når det har tørket.

Tips: Legg noe papp under, for dette griser litt

3. Også er det bare å surre trådene rundt ballongene og legge på så mye som du ønsker. Jo mer du legger på jo tykkere og fyldigere blir ballene.

IMG_6087.JPG

4. Om du ønsker litt glitter på dem, strø et tynt lag glitter over mens trådene er våte.

IMG_6088.JPG

IMG_6089.JPG

5. Når ballene har tørket, bruker du en nål til å ta hull i ballongen. Fjern restene av ballongen og ballen er klart til å brukes.

IMG_6094.JPG

IMG_6095.JPG

IMG_6097.JPG

IMG_6140.JPG

 

Ble de ikke kule? Jeg synes det er så koselig å lage litt av pynten på bordet selv, da blir det litt mer personlig. Jeg bruker igjen litt elementer fra naturen, og det skaper en koselig stemning.

Jeg har også delt en enklere oppskrift på å lage cotton balls tidligere se -HER–>

IMG_6134.JPG

IMG_6144.JPG

IMG_6142.JPG
IMG_6153.JPG
IMG_6145.JPG

IMG_6147.JPG
IMG_6156.JPG
Fint ikke sant? Dette er veldig enkelt pyntet, men ser likevel utrolig elegant og stilig ut :D Hihi jeg elsker å stelle og pynte, så gleder meg til jeg får meg hus og et stort bord hvor jeg kan invitere venner og familie til fest. Kanskje dette allerede kan skje i 2016, vi får se :D Nå skal jeg komme meg på loftet og få vasket litt her. Jeg skal også få trent litt, jeg har ikke så veldig helgefølelse, for jeg skal faktisk jobbe i morgen. Ja noen må jo holde hjulene igang ;)
Titter selvfølgelig innom en liten tur for å ønske dere et godt nyttår og skal vise frem det prosjektet jeg fikk unna i går. Tuusen takk for alle nydelige og gode kommentarer på bildene jeg delte av leiligheten i går <3

Del:

Legg igjen en kommentar