Tips til gamle skatter

Hei og god mandagskveld :D

Dette er en stor dag for min del, for nettbutikken er åpen :D  Så om du ønsker å se på noen av de få produktene jeg har i butikken så er det nå mulig. Dette er forferdelig skummelt og veldig spennende på en gang Så løp og kjøp! Det vil bli lagt ut nye produkter så fort jeg får ting ferdig, så det gjelder å følge med :)

Mens jeg var på ferie, har min søte snille mor kjøpt en råstilig gammel tønne til meg på bruktmarkedet på Ekeberg forrige helg. Den skal få stå i stua og fylles med nydelig interiørgarn for å innspiere meg til å hekle ennå flere putetrekk :) Et tips hun fikk av mannen som solgte den, var at jeg kunne smøre den inn med matolje. Vi liker jo alle den matte og slitte stilen på gamle ting, men noen ganger kan ting se litt blast ut og trenge det lille ekstra, bare for å skinne. Så jeg tørket av den og smørte den inn med litt olje. Nå har den fått en glød og et løft og innsiden har blitt mørkere. Nå digger jeg den bare ennå mer. Så om du ønsker å pimpe en gammel skatt litt, så kan du bruke litt matolje :D Så enkelt å så greit. Slenger med noen bilder av den <3

Før
thumb_DSC_2179_1024
thumb_DSC_2178_1024
Etter

IMG_1242.JPG
IMG_1244.JPG
thumb_DSC_2192_1024
thumb_DSC_2188_1024
Ikke så stor forskjell, men dere ser kanskje at den har blitt mørkere inni og litt mer kraftig i rødfargen og at strukturen kommer mer frem? Jeg digger den og synes det er så koselig å ha den fremme i stua. Liker spesielt godt at det er brukt pinner rundt som holder plankene sammen :)

Ta gjerne en titt innom nettbutikken –HER–>, eller trykk dere inn via menyen på forsiden :)

Ha en fin kveld, jeg skal sette på møbelskilt på møblene som ligger i nettbutikken. Sov godt <3

 

Del:

Legg igjen en kommentar