Ullkuleteppe del 3

Hei, håper alle har hatt en strålende start på uka :)

Jeg har selvfølgelig vært på Maxbo i dag igjen, og det merkes at man er der mye, for alle på bygg-avdelingen hilser på deg :) Hihi men med så god service og gode råd til alle mine rare spørsmål så er bare en glede å komme tilbake :) Så nå er det bare noen få ting som mangler, så er skapet klar for sparkling og maling. For dere som vil se hvor langt jeg har kommet i dag, så skal jeg legge ut noen nye bilder på Instagram ganske straks :) Så om du ikke følger meg allerede, så heter jeg: Mittlilleprosjekt.

Ullkuleteppe prosjektet må dere selvfølgelig få se, her er det også fremgang. Jeg har nå satt sammen klyngene jeg sydde sammen og har startet med å gjøre teppet rundt. Jeg har målt meg frem til at det kommer til å bli ca 57-58 cm i diameter, og jeg har 580 kuler. Så satser på at det holder :) Prosjektet har kostet meg ca 800, som er mye rimeligere enn de man kjøper, men wow for en jobb. Her er noen bilder av hvordan det ser ut nå :D

IMG_9725-0.jpg
IMG_9727-0.jpg
IMG_9724-0.jpg
Begynner å bli bra nå? ÅÅÅ jeg bare elsker de fargene sammen <3 Tror det kommer til å bli så lekkert i leiligheten :) Om du lurer på hvordan kulene er festet sammen, så ta gjerne en på dette innlegget — Ullkuleteppe del 2

Ha en fortsatt fin kveld, vi blogges <3

Del:

2 comments

  1. Spennende å følge med på teppeprosjektet ditt – de er så utrolig fine disse ullkuleteppene!

    1. Tusen takk Andrea :) Så hyggelig å høre, gøy å ta dere lesere med i prosessen :) Ja jeg vet, de er helt nydelige <3

Legg igjen en kommentar