Ullkuleteppe – i prosessen

Hei :)

Her er en liten update med bilder fra ullkuleteppe prosessen. Jeg har funnet ut at den beste tråden å bruke er Denim tråd, den er både slitesterk, enkel å sy med og den er ikke vond å stramme.
Jeg startet med å lage noen klynger med ullkuler og strammet de godt sammen. For å få minst mulig luft mellom kulene, så har jeg festet og strammet godt rundt og mellom kulene på alle sidene. Dette går faktisk ikke så sakte som man tror, men man må være litt tålmodig :) Her er resultatet etter litt jobbing på lørdag og søndag :)

thumb_DSC_0101_1024
thumb_DSC_0103_1024
thumb_DSC_0109_1024
thumb_DSC_0111_1024
thumb_DSC_0112_1024
thumb_DSC_0113_1024
thumb_DSC_0114_1024
thumb_DSC_0115_1024
thumb_DSC_0117_1024
thumb_DSC_0122_1024
thumb_DSC_0124_1024
Blir det ikke bra? Håper bildene gav inntrykk av hvordan jeg festet de :) Og her som med alt annet så er det litt sånn  at øvelse gjør mester og man blir flinkere og flinkere med tiden. Jeg merket at jeg var mer fornøyd med den andre klyngen enn den første, men det er jo litt av det som er sjarmen med å lage ting selv. Verdien i seg selv blir så mye større når man kan se på detaljene som et kunstverk man selv har skapt. Så jeg måtte selvfølgelig innom Søstrene grens for å kjøpe noen flere kuler, var jo litt bekymra for at jeg ikke skulle få så stort teppe. Haha så nå har jeg en stor haug, så får jeg se hvor stort det blir :)

ÅÅÅ jeg tror det kommer til å bli så fantastisk fint <3
Og i helga skal jeg imellom bygge og lese øktene få gjort litt mer, og da kommer det selvfølgelig flere bilder. Nyt resten av fredagskvelden, jeg skal ut å feire ei venninne :)
Vi blogges, og gled dere til alt som skal skje her inne og på byggefronten fremover :)
Masse inspirasjon og kreativitet som skal vises frem :D

Del:

Legg igjen en kommentar