Ullkuleteppet tar form

Hei og god kveld :)

Ser dere at designet har kommet på plass? Er det ikke fint, jeg digger det og synes det ser mer proft og gjennomført ut :) Håper dere også liker det :D?

Jeg holder jo på med stua som dere vet, ting går litt trått, men jeg har nå en vegg som er klar for å få opp plater iallfall, så skal se om jeg får revet litt mer før jeg må ta kvelden. Men når man bruker 1,5 time på å få ned en list på over 4 meter, ja da mister man motet litt når det er 17 igjen :P haha. De er ikke like lange altså, men tviler på at de blir noe enklere. Neida skal hoppe i det, for jeg gleder meg så til å ta dere med på denne prosessen :D

Ullkuleteppet begynner å ta form og jeg jobber nå med å få det til å se rundt ut :D I går tok jeg det med meg på stranda og da kom jeg ganske langt :D Gleder meg til å få det ferdig og pynte med det i den nye stua mi :) Her er noen bilder fra hvordan det ser ut nå :D

thumb_DSC_0772_1024

Det jeg har brukt er:
1. 580 kuler fra Søstrene Grene (kjøpte 58 pakker til ca 800,-, 16 per pk)
2. Nål og demin tråd

Slik gjør du:
1. Lag noen klynger på 37 kuler som du fester sammen (se link under bilde)
2. Sy fast kuler der det er hull og form teppet til en runding

thumb_DSC_0775_1024
thumb_DSC_0774_1024

thumb_DSC_0767_1024


Blir det ikke fint? Nå har jeg som mål å legge et par kuler om dagen, slik at jeg sakte men sikkert blir ferdig. Men til uka starter jeg på tre ukers ferie og da skal jeg ta det med meg på stranda :D Noen som kommer til å prøve seg?

Nå fårjeg legge fra meg macen og komme meg tilbake til arbeidet :) Ha en fortsatt fin kveld, vi blogges <3

Del:

Legg igjen en kommentar