Ullkuleteppet

Hei og god fredagskveld :)

Da var siste feriedag over for min del og på mandag er det tilbake til rutiner og jobb, noe som faktisk skal bli litt deilig :) I dag har jeg fått handlet inn ennå mer lister og jeg har nå fått på plass karmlister på 6 dører og alle gulvlistene. Så i morgen skal jeg få opp tak- og hjørnelister. Wow dette prosjektet her er det største oppussings prosjektet jeg har tatt på meg aleine. Jeg har lært så mye og er super fornøyd med resultatet. Det er fortsatt et tonn med akryl og sparkel som skal på, men det er endel av finpussen og gjør at resultatet blir perfekt :D
Dere husker sikkert at jeg startet på ullkuleteppe prosjktet mitt for lenge siden og jeg må si at det har vært et krevende og stort prosjekt. Jeg har slite litt med å få til en riktig form, noe av grunnen er nok fordi jeg aldri hadde gjort det før og bare startet med å lage klynger og sy de sammen. For min plan var å lage det rundt som de klassiske teppene er, men så slo det meg. Hvorfor lage et teppe som alle har når jeg først skal lage et teppe?. Så da har jeg valgt å lage mitt som en sekskant jeg, og synes det blir super kult :D Jeg elsker fargene sammen, og har nå litt over hundre kuler igjen av de 580 som jeg kjøpte.


IMG_0344.JPG
IMG_0343.JPG
IMG_0346.JPG
IMG_0364.JPG

Det jeg har brukt er:
1. 580 kuler fra Søstrene Grene (kjøpte 58 pakker til ca 800,-, 16 per pk)
2. Nål og demin tråd

Slik gjør du:
1. Lag noen klynger på 37 kuler som du fester sammen (se link under bilde)
2. Sy fast kuler der det er hull og form teppet til en runding

HER kan du se hvordan jeg startet på teppet.

Hva synes du? Jeg digger det og gleder meg så til å få det ferdig og finne plassen til det i den nye stua mi <3 I morgen kommer det bilder fra listingen om jeg rekker ;) Nå skal jeg sy på noen kuler før jeg skal sove. Ha en fortsatt fin kveld og god helg :)

Del:

6 comments

 1. Så stilig! For eit arbeid :)

  1. Tusen takk Hege <3 Jaa det er virkelig et pirkearbeid som tar tid :) Men fantastisk gøy å lage et slikt teppe selv :D

 2. Kjempefint teppe! Jeg skal lage en brødkurv med ullkuler, slik nepaldo.no selger. Jeg lurer på om du har en metode for syingen eller om du tar dette tilfeldig, og om du har noen tips til hvordan jeg kan skjule tråden best mulig, siden den vil syns på sidene av kurven. :)

  1. Tusen takk :) wow så kult prosjekt, det tror jeg at jeg må prøve en gang selv. Tror jeg ville ha startet med å lage den runde i bunn også laget noen ringer og sydd de fast :) Du må bare prøve deg litt frem her og skjule trådene så godt som mulig :) Masse lykke til, send gjerne bilde når du er ferdig :)

   1. Takk for svar og tips :) Du har en veldig inspirerende blogg! Jeg kan sende bilde hvis det blir vellykket :)

    1. Bare hyggelig :) Tusen takk, det er utrolig hyggelig å høre :D Gjør det, helt sikker på at den vil bli helt perfekt :)

Legg igjen en kommentar