Værbitt interiørbeis

Hei :)

Jeg håper alle har hatt en strålende helg og at dere er klare for den siste uka i februar. Mange har sikkert vinterferie denne uka, og har planer om å kose seg på hytta. På fredag fikk jeg beiset puffen jeg holder på å lage for en dame, og resultatet ble så utrolig fint :D Denne gangen brukte jeg interiørbeis med fargen værbitt, og for at beisen skulle bli mest mulig jevn brukte jeg et håndkle til å tørke av etter at jeg hadde lagt på. Genialt tips og man slipper disse stygge overgangene på beisen og det blir et jevnt og fint resultat. I dag er det klart for strøk to og jeg gleder meg til å feste på alle plankene på hylla under. Gøy å bruke en oppskrift jeg har laget og legge til andre mål.

img_3891-1.jpeg
img_3895-1.jpeg
img_3893-1.jpeg
img_3896-1.jpeg
img_3894-1.jpeg
Ser det ikke fint ut? :D Jeg har også kommet igang med å trekke om noen knapper til puffen :) Jeg har kjøpt et kitt på Ebay slik at jeg enkelt og raskt kan trekke om selv, men den ene pakka med knapper var så utrolig dårlige at jeg måtte bestille nye i dag. Håper de kommer fort frem så jeg rekker å levere ferdig produkt i tide :) Om du vil se hvordan jeg trakk om knapper, så står det litt om det –HER–>.

img_3913.jpeg
Og sist men ikke minst, husker dere teppet jeg stikker av interiørgarn? Det er endelig ferdig og jeg skal se om jeg kan få tatt noen bilder av det i dag og skrive ned oppskriften :D Ha en nydelig dag alle sammen <3 Jeg har tatt en fridag for å fikse ting i banken og for å hente den nye bilen jeg har kjøpt :D

img_3907.jpeg

 

Del:

Legg igjen en kommentar