Verktøy i snekkerboden :D

Hei :)

Nå har det vært mye interiør og slikt i det siste, ikke det at det skal forsvinne altså, men jeg bare tenkte det var på tide å vise frem det flotte verktøyet jeg har i snekkerboden min :) Jeg elsker jo verktøy og nå har jeg egentlig så mange å velge i at jeg ikke får brukt dem alle på en gang. Noe jeg virkelig skulle ønske, for jeg synes det er så gøy. Har du noen gang opplevd å føle deg lykkelig og glad, gira og inne i din egen verden? For slik er jeg når jeg får bygge og kappe. Da går jeg liksom inn i en egen verden, og hvert sekund er gøy. Mulig det høres ut som jeg er litt ustabil eller høy på noe, men det jeg vil frem til er at jeg har en stor lidenskap for verktøy. Det beste er å sette delene sammen til et vakkert og lekkert produkt. Det finnes ikke noe bedre. Hadde ikke du vært stolt av deg selv om du hadde bygget et vitrineskap? Tipper det, så da kan du selv tenke deg den gleden, stoltheten og adrenalinet. Ja det gir som med alt annet, mersmak.

Så her er en liten liste over mine verktøy på loftet:
1. Kapp og gjærsag m/stativ
2. Bordsag
3. Malingssprøyte
4. Stikksag
5. Overhåndsfres
6. Borr og drill
7. Mulitkutter
8. Høvelbenk som er genial å bruke som arbeidsplass

Nå skjønner dere kanskje at jeg har nok å velge mellom :D

IMG_1751.JPG
IMG_6915.JPG
IMG_6275.JPG
IMG_7628.JPG

IMG_9542.JPG
12112340_721058404694241_5539701656017893261_n
Litt glad i verktøy sa du? haha, sånn kan det gå :D Utrolig gøy å ha et lite utvalg som gjør at jeg kan lage fantastisk kule og fine prosjekter. Så det blir nok endel bygging fremover, for jeg er så gira på å lage noe nytt :D

Nå skal jeg få grunna alle dørene i stua før det er kvelden :) Oppskrift på adventsstaken min hadde jeg planer om å dele i dag, men det ble det ikke tid til ;) Så da prøver vi igjen i morgen :D Ha en fortsatt nydelig kveld og jeg håper at dere liker snekkerbula mi like godt som meg :D

Del:

Legg igjen en kommentar